BUBAMARA SE "PREPOLOVILA": Folk pevačica punim plućima uživa u Bodrumu

V.N.

14. 07. 2021. u 23:41

FOLKERKA Dara Bubamara po ko zna koji put obradovala je pratioce na "Instagramu" provokativnim fotografijama sa letovanja.

БУБАМАРА СЕ  ПРЕПОЛОВИЛА: Фолк певачица пуним плућима ужива у Бодруму

Foto Instagram/darabubamaraofficial

Popularna pevačica je, posle niza nastupa po Srbiji, otputovala u Tursku, a slike iz Bodruma, gde je pozirala u belom bikiniju, izazvale su pravi bum na internetu.

U prvom planu su njene ogromne grudi, ali i zategnut stomak, pa su mnogi obožavaoci prvo prokomentarisali da se "prepolovila" sa kilažom. Doduše, neki misle da je sve rezultat fotošopa. Naravno, tu su i uobičajeni emotikoni bombe, vatre, uz sijaset srca i poljubaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena