LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTKRILA SVE O NOVOM DEČKU: Italijan je i deset godina je mlađi od glumice - "Uneo je novu radost u moj život"

Novosti onlajn

28. 06. 2021. u 11:18

GLUMICA Lidija Vukićević (58) koja važi za jednu od najlepših žena sa domaće javne scene uživa u ljubavi sa deset godina mlađim slikarom iz Italije.

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ОТКРИЛА СВЕ О НОВОМ ДЕЧКУ: Италијан је и десет година је млађи од глумице - Унео је нову радост у мој живот

Foto: Instagram

- Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podnevlje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam - rekla je Lidija.

Inače, Lidija je nedavno priznala da joj je mlađi partner uneo novu radost u život.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - rekla je glumica i dodala:

- Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim - rekla je glumica.

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)