MILAN STANKOVIĆ OSUO PALJBU PO EVROVIZIJI: "Mediokriteti u najboljem slučaju - beznačajni promašaji"

Novosti onlajn

25. 05. 2021. u 18:04

PEVAČ Milan Stanković ove godine bio je član stručnog žirija naše zemlje na Evroviziji, na kojoj nas je u Roterdamu predstavljala grupa Hurricane, koja je zauzela 15. mesto na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

МИЛАН СТАНКОВИЋ ОСУО ПАЉБУ ПО ЕВРОВИЗИЈИ: Медиокритети у најбољем случају - безначајни промашаји

Foto: Printscreen

Sada je Milan izneo svoje mišljenje na ovu temu.

- Sanja Hurikanka je prava pevačica po mom ukusu, i navijao sam svim srcem i molio se! Ipak morao je da se desi hladan tuš za sve ove čopore umnobolnih spodoba koje ovuda kao neke utvare žive u balonu nesvesti. Urliču, mrze, pljuju i bezumno linčuju, žive od tviter botovanja i gađanja g**nima jer u realnom životu, ama baš ništa ne vrede. Mediokriteti u najboljem slučaju! Najčešće samo beznačajni promašaji - stoji u Stankovićevoj objavi, a onda se nastavlja:

- Još jedan dokaz koliko je zapravo vaše "mišljenje" promašeno, nerealno, pogrešno i pre svega mizerno i irelevantno. Jer vi se u muziku razumete kao Marica u krivi. Dakle, kao miševi ne brojite se koliko god glasni, zavidni i krvoločni bili, stvarnost vas u glavu lupi kao malj. Dok se ne pokajete i ne osvestite svoju bezvrednost zauvek ćemo gubiti kao zemlja. Zbog vas - objavio je Stanković na Tviteru i Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)