OŠTETILA PREDUZUEĆE ZA 681.000 KM: Policija podnela prijavu protiv direktorke banjalučke firme "Plamen"

O. M.

27. 04. 2021. u 06:08

BANjALUČKA policija podnela je prijavu protiv Nade Zrnić, direktorke firme "Plamen" iz Banjaluke, zbog sumnje da je oštetila to preduzeće za 681.677 KM.

ОШТЕТИЛА ПРЕДУЗУЕЋЕ ЗА 681.000 КМ: Полиција поднела пријаву  против директорке бањалучке фирме Пламен

Foto O. Matavulj

U izveštaju, koji je dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci, Zrnićevoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo nezakonito postupanje u privrednom poslovanju, jer je postupala protivno statutu društva.

- Osumnjičena je propustila da Upravnom odboru dostavi pisani odgovor na tužbu čime je propušten rok za izjavljivanje žalbe na presudu Okružnog privrednog suda, po tužbi druge firme. Na taj način omogućila je naplatu potraživanja tužiocu u iznosu od 681.677 KM i društvo dovela u tešku situaciju opterećujući ga dugom, i otežavajući i onemogućavajući poslovanje istog - rekla je portparolka PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Nezvanično saznajemo da se radilo o tužbi firme "DGR doo", i da zbog propusta osumnjičene direktorke nije iskorišteno pravo žalbe i propušteni su svi pravni lekovi u vezi s presudom Okružnog privrednog suda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)