PIJAN PUCAO PREMA BRATANCU: Porodični sukob u Laktašima kada je Duško Kuruzović ispalio hitac prema S. K.

O. M.

01. 04. 2021. u 06:08

DUŠKO Kuruzović iz Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je pijan iz puške pucao prema svome bratancu S. K. kojeg, srećom, nije pogodio.

ПИЈАН ПУЦАО ПРЕМА БРАТАНЦУ: Породични сукоб у Лакташима када је Душко Курузовић испалио хитац према С. К.

Foto D. Pozderović

U PU Banjaluka navode da se osumnjičenom na teret stavlja da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja.

- Oštećeni je prijavio Policijskoj stanici Laktaši da je D. K. ispalio hitac iz puške u njegovom pravcu, koji ga nije pogodio - rekla je portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić.

Ona kaže da je kod osumnjičenog utvrđeno 1,97 promila alkohola u krvi.

- Kod osumnjičenog je pronađena puška, i oduzeta mu je. Takođe, pronađena je i određena količina minsko-eksplozivnih sredstava, koji će biti uklonjeni od strane tima Civilne zaštite - rekla je Mučibabićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv napada je Kuruzovićevo neslaganje sa bratancem u vezi sa određenom imovinom. Naime, oštećeni poseduje plac sa vikendicom koji je nasledio od svog pokojnog oca, a koji osumnjičeni smatra svojim. Kada je video bratanca na placu, osumnjičeni je bez povoda pucao prema njemu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije