SANJA VULIĆ OŠTRO ODGOVORILA IZETBEGOVIĆU: Niko nije lud da ratuje zbog njegovih frustracija!

S.M.

20. 04. 2021. u 20:54

POSLANICA SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić upitala je da li je Bakir Izetbegović ljut što rat niko osim njega ne spominje i da li ga priziva u nedostatku ijednog smislenog odgovora na sve probleme u Federaciji BiH i gubitak vlasti u Sarajevu.

САЊА ВУЛИЋ ОШТРО ОДГОВОРИЛА ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Нико није луд да ратује због његових фрустрација!

Foto: S.M.

- Koga biste Vi ubijali, gospodine Izetbegoviću? Nijedna majka nije rađala sinove da bi ih u rat slala radi frustracije pojedinca kakav ste Vi. Ako ne znate kako da sredite odnose u SDA, ako nemate petlju da smenite svoju suprugu protiv koji je sav Klinički centar Univerziteta u Sarajevu bar gospodski se povucite sa političke scene. Nemojte sijati mržnju i ne pozivajte na rat. Ratujte, ali sami sa sobom jer Vi imate problem sa sobom - poručila je Vulićeva Izetbegoviću.

Ona je upitala Izetbegovića u kom svojstvu šalje ratno-huškačke poruke - predsedavajući Doma naroda, predsednik SDA ili suprug Sebije Izetbegović.

- U toku meseca Ramazana, za pripadnike islamske vere svetog meseca posta i odricanja, davati takve izjave je blago rečeno neprimereno - istakla je Vulićeva upitavši da li Izetbegović bar poštuje svoj narod.

- Jasno je da je reč o smišljenoj novokovanici jer Srbi su narod stradalnik i i u Prvom i u Drugom svetskom ratu, kao i u prethodnom tragičnom sukobu na području bivše Jugoslavije. Ako ste mislili na nas, Srbe, mi se sigurno u tome ne prepoznajemo, jer smo mi miroljubiv i narod koji prašta - rekla je Vulićeva.

- Izmišljanjem novih termina Izetbegović hoće da izazove neke nove krize u nedostatku odgovora na postojeće umjesto da razgovara i postiže dogovore u interesu svih naroda koji žive u BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Zorankos

21.04.2021. 01:20

Ovaj.bi.ratovao za srpsku.zemlju do.zadnjeg muslimana . Kada su muslimani.i.izetbegovic i.njegov otac stekli.svojinu nad celom.BiH pa ne daju.Srbima njihovu zemlju, Republiku.Srpsku. Neka mu.zena da pilulu za normalnost i.stvarnost da Bosna nikada nije bila muslikanska svojina da bi.je branili.od prava Srba na samoopredeljenje.naroda

MM

21.04.2021. 03:38

Svaka cast gospodjo. Tako se razgovara sa provokatorima. To mu je jedino sto ima. Mir mu nije na umu. Mislim da i narod, koji ga je biro u proslosti, to razume sada. Nece vise da ratuju za njega jer se secaju u cega ih je uveo u zadnjem ratu a pre toga zivelo se u bratstvu i jedinstvu.