SANJA VULIĆ OŠTRO ODGOVORILA IZETBEGOVIĆU: Niko nije lud da ratuje zbog njegovih frustracija!

S.M.

20. 04. 2021. u 20:54

POSLANICA SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić upitala je da li je Bakir Izetbegović ljut što rat niko osim njega ne spominje i da li ga priziva u nedostatku ijednog smislenog odgovora na sve probleme u Federaciji BiH i gubitak vlasti u Sarajevu.

САЊА ВУЛИЋ ОШТРО ОДГОВОРИЛА ИЗЕТБЕГОВИЋУ: Нико није луд да ратује због његових фрустрација!

Foto: S.M.

- Koga biste Vi ubijali, gospodine Izetbegoviću? Nijedna majka nije rađala sinove da bi ih u rat slala radi frustracije pojedinca kakav ste Vi. Ako ne znate kako da sredite odnose u SDA, ako nemate petlju da smenite svoju suprugu protiv koji je sav Klinički centar Univerziteta u Sarajevu bar gospodski se povucite sa političke scene. Nemojte sijati mržnju i ne pozivajte na rat. Ratujte, ali sami sa sobom jer Vi imate problem sa sobom - poručila je Vulićeva Izetbegoviću.

Ona je upitala Izetbegovića u kom svojstvu šalje ratno-huškačke poruke - predsedavajući Doma naroda, predsednik SDA ili suprug Sebije Izetbegović.

- U toku meseca Ramazana, za pripadnike islamske vere svetog meseca posta i odricanja, davati takve izjave je blago rečeno neprimereno - istakla je Vulićeva upitavši da li Izetbegović bar poštuje svoj narod.

- Jasno je da je reč o smišljenoj novokovanici jer Srbi su narod stradalnik i i u Prvom i u Drugom svetskom ratu, kao i u prethodnom tragičnom sukobu na području bivše Jugoslavije. Ako ste mislili na nas, Srbe, mi se sigurno u tome ne prepoznajemo, jer smo mi miroljubiv i narod koji prašta - rekla je Vulićeva.

- Izmišljanjem novih termina Izetbegović hoće da izazove neke nove krize u nedostatku odgovora na postojeće umjesto da razgovara i postiže dogovore u interesu svih naroda koji žive u BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024