EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PRNJAVORU: Za sedam dana sedam osoba preminulo, 46 novozaraženih, a jedan podatak kod novoobolelih zabrinjava

N. ĐURIĆ

14. 12. 2020. u 17:58

DVE osobe iz Prnjavora u poslednja 24 časa preminule su od posledica zaraze virusa korona, dok je registrovano šest novozaraženih Prnjavorčana, saopšteno je danas iz Instituta za zdravstvo Republike Srpske.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ПРЊАВОРУ: За седам дана седам особа преминуло, 46 новозаражених, а један податак код новооболелих забрињава

Foto: N. Đurić

Inače, u današnjem izveštaju ovdašnjeg Opštinskog štaba stoji da je U proteklih sedam dana, na području prnjavorske opštine registrovano sedam preminulih osoba kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona, a njih 46 je novozaraženih.

- Preminule su tri osobe srednje i četiri starije životne dobi, dok je većina novozaraženih srednje i mlađe životne dobi. Opštinski štab za vanredne situacije izjavljuje iskreno saučešće porodicama-naveli su iz Opštinskog štaba.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalazi 297 lica, dok je 528 osoba oporavljeno.

Od početka pandemije, inače, na području prnjavorske opštine registrovano je 758 osoba zaraženih virusom korona, dok su 43 lica preminula.

Opštinski štab za vanredne situacije apeluje na građane da budu odgovorni i poštuju epidemiološke mere i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024