BURNO U DNS: Darko Banjac napustio stranku

S. M.

01. 12. 2020. u 10:29

GENERALNI sekretar DNS Darko Banjac rekao je danas da je podnio ostavku na ovu stranačku dužnost i istupio iz ove političke partije.

БУРНО У ДНС: Дарко Бањац напустио странку

Foto: Mondo.ba/V.Ševčuk

On kaže da nije saglasan sa politikom stranke koju sprovodi njen lider Nenad Nešić.

– To znači da i u Narodnoj skupštini Republike Srpske neću više biti šef Kluba poslanika DNS. Svi ste videli šta se dešavao u ovoj političkoj partiji poslednjih dana, sa čime nisam saglasan,rekao je Banjac u Banjaluci, uoči početka sednice Narodne skupštine RS.

On je naveo da i dalje ostaje prijatelj s liderom stranke Nešićem.

Nešić je potvrdio da će ova stranka i u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u parlamentu BiH ubuduće delovati kao opozicija. On je za 15 sati najavio sednicu Predsedništva DNS u Banjaluci. Predsednik DNS Nenad Nešić juče je smenio četiri potpredsjednika stranke – Đorđa Popovića, Ognjena Tadića, Dragomira Jovičića i Marka Aćića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUSLIMANSKI ZLOČIN BEZ KAZNE: Obeležavanje 32.godišnjice od masakra vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu