U BIJELJINI GRAĐANI ČEKAJU U REDOVIMA DA GLASAJU: "Neka pobedi onaj kome damo poverenje!" (FOTO)

B.MILOŠEVIĆ

15. 11. 2020. u 15:12

ŠESTI lokalni izbori, otkako ih organizuje Centralna izborna komisija BiH, od 2001. godine, u Semberiji su okupili ove godine najviše političkih subjekata, ukupno 86, od čega 52 političke partije, tri koalicije i 30 nezavisnih kandidata, što je u odnosu na izbore iz 2016. godine, gotovo duplo više političkih subjekata koji se bore za naklonost birača u Semberiji.

У БИЈЕЉИНИ ГРАЂАНИ ЧЕКАЈУ У РЕДОВИМА ДА ГЛАСАЈУ: Нeка победи онај коме дамо поверење! (ФОТО)

Foto: B.Milošević

Ova kampanja vođena je, za razliku od prethodnih, u mnogo mirnijoj atmosferi, što je  umnogome doprinela i epidemiološka situacija i opravdan strah od virusa korona.

U korektnoj atmosferi i bez nekih problema protiče i izborni dan u Semberiji.

- Očekujem da izbori prođu u dobroj atmosferi, i naravno pobedu za gradonačelnika, ali svakako, i dobre rezultate stranke kojoj pripadam i stranaka koje nas podržavaju, izjavio je aktuelni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je svoju građansku dužnost obavio na glasačkom mestu u Osnovnoj školi "Knez Ivo od Semberije".

Foto: B.Milošević

Glasao i gradonačelnik

Narodni poslanik Nedeljko Ćorić poručuje, da u ovom danu demokratije, treba da pobede najbolji, koji će građanima, kroz ozbiljan rad, omogućiti bolji život.

Pored obavezne dezinfekcije ruku na ulazu za glasanje, obavezna je maska i merenje temperature za sve koji ulaze u prostorije za glasanje.

Građani Bijeljine, koji su na nekoliko lokacija strpljivo čekali u redovima, poručuju "neka pobedi onaj kome građani daju poverenje"...

Sva biračka mesta, ukupno 147, otvorena su na vreme u sedam časova, a pravo glasa ima 109.360 glasača. Na terenu se nalazi sedam mobilnih timova i sedam kovid timova, a prema informacijama koje pristižu, na svim glasačkim mestima sa poštuju epidemiološke mere, kaže predsednica Gradske izborne komisije Dijana Savić Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri