PRONAĐENO TELO ŽENE KOD BRATUNCA: Potraga se završila tragično, uzrok smrti i dalje nepoznat (FOTO)

V. M.

19. 10. 2020. u 10:53

POLICIJSKOJ stanici Bratunac prijavljeno je da je u mestu Suha, kod Bratunca, pronađeno beživotno telo Behije Salkić, čiji je nestanak prijavljen 14. oktobra godine.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО ЖЕНЕ КОД БРАТУНЦА: Потрага се завршила трагично, узрок смрти и даље непознат (ФОТО)

Ilustracija policija Foto S. Mišljenovićvićić

Policijski službenici PS Bratunac uradili su uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Bratunac.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se izvrši obdukcija, nakon koje će biti utvrđen tačan uzrok smrti - kaže Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Foto: PU Zvornik

Podsetimo, kako smo izveštavali nesretna žena je, iz svog sela, otišla kod rodbine u susedno selo, odakle, na žalost, nije vratila živa. Nekoliko dana tražila ju je policija, ali i meštani ovdašnjih sela, ali bez uspeha, sve dok nije pronađena mrtva u selu Suha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći