DNS PRELOMIO: Rodić kandidat za gradonačelnika Prijedora, Đaković nosilac liste

S. M.

06. 08. 2020. u 17:05

DRAGUTIN Rodić kandidat je Demokratskog narodnog saveza za gradonačelnika Prijedora, a Milenko Đaković nosilac liste kandidata ove stranke za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

ДНС ПРЕЛОМИО: Родић кандидат за градоначелника Приједорa, Ђаковић носилац листе

Foto: SRNA

Predsednik DNS Nenad Nešić izjavio je da će nakon lokalnih izbora i pobede kandidata DNS za gradonačelnika Prijedora ovaj grad biti još ljepši i razvijeniji.

- Ovo je DNS - nikad složniji, nikad jedinstveniji, nikad odlučniji i nikad jači. Dragutin Rodić je, mogu slobodno reći, budući gradonačelnik Prijedora. DNS ima svoj put, a na tom putu mi se nećemo baviti drugim političkim partijama - bavićemo se potrebama građana Prijedora, rekao je Nešić nakon sednice Predsedništva DNS.

Rodić je istakao da je njegova kandidatura za gradonačelnika bila jedinstven stav organa Gradske organizacije DNS Prijedor.

-Vreme koje je pred nama će pokazati da put kojim je DNS od 2004. vodio grad treba i nastaviti i da će taj put doneti dalji napredak i nastavak procesa koji su, po našoj oceni, u poslednje dve godine zaustavljeni, naveo je Rodić.

On je ocenio da je lista od 35 kandidata za odbornike Skupštine grada Prijedora na čelu sa Milenkom Đakovićem kadrovski vrlo jaka u smislu obrazovanosti, mladosti i iskustva.

-Ono što je dobro ćemo nastaviti, a korigovati ono što možda nismo uspeli da u prethodnom periodu realizujemo. Formula uspeha je ekipni rad i uključivanje svih građana Prijedora u realizaciju projekata. Osnovni zadatak je da stabilizujemo političku situaciju, što je uslov i za ekonomski prosperitet i za socijalnu sigurnost svih građana, istakao je Rodić.

Foto: DNS

Draguetin Rodić

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike Skupštine grada Prijedora Milenko Đaković rekao je da je Prijedor i do sada prednjačio u mnogim segmentima u Republici Srpskoj i u BiH, ali da je do zastoja došlo u posljednje dvije godine zbog, kako je rekao, političkih komplikacija.

-I Gradska uprava Prijedor i DNS uvijek su se trudili da rade u interesu svih građana. Lista kandidata DNS je izuzetno snažna i mi očekujemo podbedu kandidata za gradonačelnika Dragutina Rodića i najbrojniji klub odbornika u Skupštini grada Prijedora, sa kojim ćemo i dalje organizovati politički, javni i društveni život, nastaviti razvoj infrastrukture, poručio je Đaković.

Đaković je izrazio uverenje da će DNS na predstojećim lokalnim izborima prijatno iznenaditi sve poštovaoce, članove i simpatizere i u Prijedoru i u Srpskoj i u Federaciji BiH.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!