OPŠTINSKI ODBOR SP PREŠAO U SPS: Škrebić kandidat za načelnika Teslića

S.M.

nedelja, 02. 08. 2020. u 19:31

ОПШТИНСКИ ОДБОР СП ПРЕШАО У СПС: Шкребић кандидат за начелника Теслића

SPS sastanak u Tesliću

U TESLIĆU je danas održan sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa novoformiranim Povereništvom SPS za Opštinski odbor Teslić, nakon što je kompletan odbor na čelu sa predsednikom Dragutinom Škrebićem prešao iz SP u SPS.

Na sastanku sa delegacijom SPS koju predvodi predsednik Goran Selak, razgovaralo se o narednim koracima, za šefa Povereništva imenovan je doskorašnji predsednik OO SP Teslić Dragutin Škrebić a dogovoreno je i da će Škrebić biti kandidat za načelnika Opštine Teslić ispred Socijalističke partije Srpske. 


- Nemamo nameru učestvovati u kampanji sukobljenih strana koje predvode kandidati za načelnike ispred SDS i SNSD nego ćemo građanima Teslića ponuditi razvojni program, bolji privredni ambijent i bolji život za sve građane - istakao je Dragutin Škrebić, nakon sastanka sa rukovodstvom partije. 


Predsednik SPS Goran Selak pozdravio je sve nove članove u Tesliću, te ocenio da će ova partija sigurno doći do rezultata koji garantuje da će SPS imati dovoljan kapacitet i podršku da sprovodi svoje razvojne politike i da bude konstruktivan i korektivan partner svima koji žele dobro Tesliću i Republici Srpskoj.


-  U Tesliću očekujemo dobre rezultate, imamo vredne ljude i imamo jasan zajednički cilj, a to je razvoj i napredak Teslića. Mi pozivamo na rad i zajedničko delovanje, okupljamo ljude i pričamo delima i rezultatima. Veliki broj građana širom Srpske je prepoznao takvu politiku kao ispravnu, a dokaz za to je i Teslić - poručio je predsednik SPS.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)