BEZAZLENA IGRA, PA NOGOM ZA VRAT: Aleksandar (20) povredio Anastasiju (20) na odmoru (FOTO)

R. Milović

29. 07. 2020. u 13:30

БЕЗАЗЛЕНА ИГРА, ПА НОГОМ ЗА ВРАТ: Александар (20) повредио Анастасију (20) на одмору (ФОТО)

Foto: R. M.

ANASTASIJI Simić(20) iz Beograda, već je priseo odmor kraj Lima u Rudom, gde je rođena.

Njen dugodišnji poznanik još od ranog detinstva Aleksandar-Aco Bukva (20) sa simptomima padavice i „glavobolje“, na plaži kraj Lima, gađao ju je loptom dok se ona sunčala na peškiru kraj Lima. Pošto molbe i upozorenja da to ne radi, nisu pomogle ona je, po izjavi njenih drugarica I.A i N.R. tu loptu, ležeći, bacila ka Limu, a Aco, joj je onda nogom stao za vrat. Epilog toga će se završiti na Sudu, jer je protiv Aleksandra ovdašnjem MUP-a, prijavu podnio Anastasijin otac Branko Simić iz Rudog.

- U Domu Zdravlja u Rudom, odmah su kćerki stavili longetu oko vrata, a sve druge speijalističke preglede kod neurologa, hirurga, ortopeda i psihologa smo obavili u Domu zdravlja u Priboju. Povređena, nagnječena su joj dva pršljena, a preglede ćemo nastaviti i dalje.Naravno i sudsko gonjenje za divljački istup besa mladića kojem sam ja jednom oprostio činjenicu da se automobilom zakucao u moje parkirano vozilo. Nije prvi put u Rudom da se Acu gleda kroz prstv  zbog njegove medecinske dijagnoze. No, ni Acov otac Aleksandar Bukva, istog imena kao i Sin, a ni majka Vesna Đurović, nisu čak ni telefonom nazvali da upitaju za zdravlje Anastasije. Razlog je to više da se suočimo na Sudu, pošto je već MUP iz Rudog, o svemu obavestio nadležnog  Tužioca u Višegradu –kaže za „Novosti“ Branko Simić - poznatiji pod nadimkom „Cvancika“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Bole

29.07.2020. 17:21

Da da, sud će da dodeli pravdu. Tri meseca uslovno, a pršljenovi oštećeni do kraja života. E moj Tata tata..... To ti je druga greška.