DODIK NE HAJE ZA ZELENSKOG: On je umislio da može da drži predavanje svakom drugom i da ocenjuje ko je na ispravnom, a ko na lošem putu

Novosti online

09. 10. 2022. u 15:22

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik, ocenio je danas da arogancija koju pokazuje predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski prevazilazi značaj uloge koju on misli da ima i da sigurno nije neko ko treba da bude pitan o tome šta Zapadni Balkan treba ili ne treba da radi.

ДОДИК НЕ ХАЈЕ ЗА ЗЕЛЕНСКОГ: Он је умислио да може да држи предавање сваком другом и да оцењује ко је на исправном, а ко на лошем путу

Foto: V. Tripić

- Politički je nepristojno da on deli savete bilo kome, pa i nama na Balkanu. Njegovi stavovi nas se ne tiču i nisu oni koje bismo mi morali da sledimo - rekao je Dodik za Srnu.

Istakao je rekao da Zelenski "ima svoje koji ga simpatišu", ali da smatra da i drugi na Zapadnom Balkanu misle da je "takvo bezočno sugerisanje" bez ikakvog osnova i da držanje predavanja o tome šta ko treba da čini "apsolutno nije adekvatno ni vremenu, a pogotovo nije adekvatno ulozi koju Zelenski ima u tome".

- Čovek je umislio da može da drži predavanje svakom drugom i da ocenjuje ko je na ispravnom, a ko na lošem putu. To treba odbaciti kao upravo nešto što je došlo sa strane koja uopšte nije pitana - poručio je Dodik i naglasio da Republika Srpska ostaje neutralna kada je reč o ukrajinskoj krizi.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako "bastion" uništava ciljeve na moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić