DAČIĆ SE SASTAO SA ČUBRILOVIĆEM: Zahvalnost na podršci Republici Srpskoj

Novosti online

08. 01. 2022. u 17:27

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjaluci sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem, koji prisustvuje manifestacijama povodom Dana Republike Srpske.

ДАЧИЋ СЕ САСТАО СА ЧУБРИЛОВИЋЕМ: Захвалност на подршци Републици Српској

Foto D. Gavrić

Čubrilović je zahvalio Dačiću na njegovom prisustvu obeležavanju 30 godina postojanja Republike Srpske, kontinuiranom unapređenju međuparlamanetarne saradnje i na ukupnoj podršci koju rukovodstvo Srbije pruža Republici Srpskoj.

On je, navedeno je u saopštenju, izrazio uverenje da će biti nastavljena dosadašnja uspešno ostvarena međuparlamentarna saradnja Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske, u skladu sa potpisanim Memorandumom i Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama.

Čubrilović je rekao da je saradnja sa Narodnom skupštinom Republike Srbije najvažniji i najkonkretniji oblik međuparlamanearne saradnje koji ima Narodna skupština Republike Srpske, posebno saradnja rukovodstava dvaju paralamenata, kao i saradnja na nivu skupštinskih radnih tela i stručnih službi.

BONUS VIDEO: Inckov zakon - kraj Srpske ili raspad Bosne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona