RADOVIĆ PRETIO POSLANICIMA? Tubin: Pokušao je da me udari glavom i nazivao me pogrdnim imenima

O. M.

22. 06. 2021. u 19:16

POSLANIK SP Srpske Milan Tubin rekao je da ga je poslanik SDS Milan Radović pokušao fizički napasti u restoranu Narodne skupštine RS, i da mu je pretio, što je Radović demantovao.

РАДОВИЋ ПРЕТИО ПОСЛАНИЦИМА? Тубин: Покушао је да ме удари главом и називао ме погрдним именима

Foto printskrin

- Pokušao je da me udari glavom. Pretio mi je i nazivao me pogrdnim imenima. To je nedopustivo, ali neka se zna o kakvom čoveku i nasilniku je reč. To je monstrum i zato pozivam nadležne službe da reaguju - rekao je Tubin na sednici.

Optužio je Radovića da blokira razvoj Prijedora, a živi u Beogradu.

- Iznenadilo me da Radović, sa toliko iskustva, ima problem kod iznošenja suprotnog mišljenja. Izneo je mnogo neistina o gradu Prijedoru, stanju u Prijedoru i potrebi za izgradnjom auto-puta - rekao je Tubin.

Radović je tokom sednice govorio o izgradnji auto-puta Banjaluka - Prijedor, iznoseći analizu koja govori u prilog tome da se radi o preskupoj investiciji u koju se ulazi bez detaljnog plana i valjanih ekonomskih razloga. Na konferenciji za medije je demantovao da je pokušao da napadne i udari Tubina, nazivajući te navode apsolutnom neistinom.

- Neistina je i da sam mu pretio. Rekao sam mu da nije u redu da me proziva i spominje na ličnoj osnovi. Možda sam to rekao u jednom agresivnijem tonu - rekao je Radović.

Dodao je da je upravo Tubin taj koji je sklon pretnjama.

- O tome ko je sklon pretnjama najbolje govori to da on zove ljude i preti im. Rekao sam mu, možda u povišenom tonu, da me ne spominje na ličnoj osnovi i to je sve, nema govora o fizičkom sukobu - istakao je Radović.

Premijer Radovan Višković smatra da je za razvoj Srpske potrebno graditi putnu infrastrukturu i da će Prijedor imati koristi od izgradnje auto-puta.

VARNIČI U SDS!

MILANA Radovića je za pretnje optužio i stranački kolega Davor Šešić koji tvrdi da mu je prećeno zbog izjave u vezi sa kupovinom obveznica.

- Radović bi morao biti principijelan. Priča o zaduženjima, a neće da kaže koliko je obveznica kupila banka, koju je predvodio, kada je građen auto-put Banjaluka - Gradiška. Zašto se tada nije bunio i govorio da je to štetno za Srpsku. Može da preti, ali toga se ne bojim - rekao je Šešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024