KOLAČ BEZ GREŠKE: Novi Dijamant margarin – Bakes & Cakes

Promo

27. 03. 2023. u 09:00

SIGURNO ste se nekad zapitali koji je to kolač koji se najbrže pravi i jede u svim prilikama, a ne postoji osoba koja mu može odoleti? Ukoliko vam stižu nenajavljeni gosti – ne brinite! Za njegovu pripremu potrebno je svega petnaest minuta, a uz ovaj dodatak kolač će biti gotov na vreme i to bez greške.

КОЛАЧ БЕЗ ГРЕШКЕ: Нови Дијамант маргарин – Bakes & Cakes

Foto: Promo

Dijamant margarin Bakes & Cakes učiniće vas poslastičarskim ekspertom, a priprema mafina, mnogima omiljenog kolača, biće nikad jednostavnija.

Umešali smo veliku količinu ljubavi i posebno osmislili njegovu namenu i dizajn pakovanja koji ga čine posebnim. Nova limitirana serija Bakes & Cakes margarina je za sve one koji nemaju puno vremena tokom dana, a žele da budu sigurni u uspeh pripreme svojih mafina, slatkih peciva i testa.  

Bilo da su čokoladni ili voćni, sa mrvicama ili bez, sa Bakes & Cakes margarinom dobićete savršenu teksturu i aromu mafina i slatkih peciva na koje niko neće ostati ravnodušan.

Svaki mafin ima svoj specifičan šmek, isto kao što i svaka osoba ima jedinstven karakter.

Zato uradi naš kviz i saznaj koji si mafin: https://take.quiz-maker.com/QW5HPX14K

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

NIKADA O OVOME NISAM PRIČAO Nele na HRT-u o ratu i svom poreklu: U mom porodičnom stablu ima i Hrvata i Srba i Muslimana