ZAŠTO SE DODAJE ŠEĆER U MESO NA ROŠTILJU? Evo odgovora a i količine koja je potrebna

Novosti online

04. 03. 2024. u 14:28

UŽIVAĆETE u savršenom roštilju. Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite.

ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна

Foto Shutterstock

IAKO mnogi misle da se šećer koristi samo za pripremu poslastica ili zaslađivanje jela, to nije uvek slučaj. Ako dodate šećer kad pripremate roštilj, pomoći će da se dobije tanka i hrskava korica na mesu. Važno je da znate količinu koja se stavlja. Dovoljna je jedna kašika šećera na jedan kilogram mesa.

Dodajte jednu kašičicu šećera i dobićete najukusniji roštilj.

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)