SA KREKERIMA, SLASNA I MEKANA, OVAKVU DO SADA NISTE JELI: Slana torta još bolja od slatke

Novosti online

11. 02. 2024. u 18:00

SOČNA i aromatična, najbolje stavite odmah duplu meru.

СА КРЕКЕРИМА, СЛАСНА И МЕКАНА, ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ: Слана торта још боља од слатке

Foto Shutterstock

Potrebno:

* 2 pakovanja krekera 
* 1 pavlaka
* 200 g krem sira
* 100 g majoneza
* 100 g šunke
* rendani kačkavalj za dekoraciju

Priprema:

U jednoj posudi pomešajte sitno seckanu šunku, pavlaku, majonez i krem sir pa promešajte da dobijete homogenu smesu. Na tacnu za serviranje naređajte red krekera pa premažite pripremljenim filom, pa red krekera, fil. Ponavljajte postupak sve dok ne utrošite sav materijal. Dekorišite rendanim kačkavaljem ili po želji. Stavite u frižider na  nekoliko sati, da se prohladi. Izvadite, secite na kocke i služite.

Bon appetit!

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA: Snaga zajedništva i solidarnosti