OVAJ TAJNI SASTOJAK IM DAJE NEODOLJIV UKUS KAKAV DO SAD NISTE OKUSILI: Najmekše i najsočnije krofne koje ćete probati
DEFINITIVNO najbolji recept za neodoljive i vazdušaste krofne, od čijeg opojnog mirisa polazi voda na usta. A tek kada ih probate, nećete moći da ih se zasitite.
Sastojci:
* 500 g glatkog brašna
* 200 ml mlakog mleka
* 30 g šećera
* 1 vanilin šećer
* 1/2 praška za pecivo
* 2 kašičice ruma, po izboru
* 4 žumanca
* 1/2 rendane smrznute pomorandže
* 5 g soli
* 80 ml ulja
Priprema:
Testo dobro zamesiti pa oblikovati u loptice veličine koju želite, otprilike oko 60 do 70 g.
Zagrejati ulje, pa čim krofne ubacite, smanjite temperaturu i tako ih pržite do kraja.
Filujete po vašem izboru.
(Stil)
BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom
Preporučujemo
ŠLAG TORTA: Brza i ukusna torta bez pečenja, gotova za 20 minuta
06. 03. 2024. u 15:00
EVO RECEPTA KOJI JE NAJTRAŽENIJI U SRBIJI: Rolovane banane sa čokoladom
05. 03. 2024. u 15:00
ŠTA JE RUSKI PLAN “N”: Ukrajina bi mogla da ostane bez nekoliko važnih oblasti ukoliko Moskva uspe (VIDEO)
NjIHOV primarni cilj je zaštita ruskih pograničnih regiona, kao što je Belgorod, ali sekundarni ciljevi su zauzimanje Harkova, Sumija i Dnjepropetrovska.
26. 04. 2024. u 20:00 >> 07:55
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu
AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?
27. 04. 2024. u 07:00
LjUDI SE ČUDE: Žika prima OGROMNU penziju - "službenik tri puta proveravao, nije mogao da veruje"
"TAJNA je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim..."
26. 04. 2024. u 22:32
Komentari (0)