KRALJICA ĆE PRIMITI POSEBAN POZIV: Praunuk Arči slavi drugi rođendan, evo kako će porodica obeležiti ovaj dan

Novosti online

06. 05. 2021. u 14:15

ARČI Harison Mauntbaden-Vindžor, sin vojvode od Saseksa, princa Harija (36) i vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl (39), slavi svoj drugi rođendan.

КРАЉИЦА ЋЕ ПРИМИТИ ПОСЕБАН ПОЗИВ: Праунук Арчи слави други рођендан, ево како ће породица обележити овај дан

Foto: EPA

NJegovi roditelji Hari i Megan će tom  prilikom kraljici Elizabeti (95) uputiti poziv preko Zuma, kako bi svi zajedno proslavili rođendan sina i praunuka, tvrdi izvor blizak porodici.

Uprkos napetostima u odnosu princa Harija i princa Vilijama, očekuje se da danas na to nakratko "zaborave" kako bi barem onlajn pozivom obežili Arčijev rođendan.

Naime, maleni Arči već duže vreme živi sa roditeljima u Severnoj Americi zbog čega je udaljen od gotovo svih svojih rođaka.

Zbog toga će danas imati virtuelni sastanak s njima. Arči će se preko kamere videti sa prinčevima DŽordžem i Luisom i princezom Šarlot.

Prema pisanju britanskih medija, veruje se da će Hari i Vilijam danas svoje razlike u mišljenjima ostaviti sa strane, barem na sat vremena, kako bi obeležili poseban dan malog Arčija.

- Želim Arčiju Mauntbaden-Vindžoru danas vrlo srećan drugi rođendan- stoji u poruci objavljenoj na Tviteru kraljice Elizabete, a slične želje poslali su i Arčijev  deda, prestolonaslednik princ Čarls kao i njegovi stric i strina princ Vilijam i supruga Kejt.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)