PUCNJAVA U KAZINU: Dvoje poginulo u Americi - napadač ubijen (VIDEO)

Tanjug

02. 05. 2021. u 09:35

U PUCNjAVI u jednom kazinu u Grinbeju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, sinoć je ubijeno dvoje ljudi, a ranjena je jedna osoba, posle čega je policija likvidirala napadača.

ПУЦЊАВА У КАЗИНУ: Двоје погинуло у Америци - нападач убијен (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Policija je saopštila da postoje indicije da je napad bio pripreman i da je ubica želeo da likvidira određenu osobu s kojom je bio u sukobu.

- Želeo je da ubije određenu osobu koja u tom trenutku nije bila u kazinu, ali je doneo odluku da ipak na nekoga mora da puca i zato je napao kolege te osobe zbog koje je došao naoružan i spreman da izvrši zločin - izjavio je pripadnik policije Kevin Polak, prenosi AP.

​Uprava kazina ranije je potvrdila na Tviteru da je došlo do pucnjave u kojoj je povređeno više ljudi, ali bez detaljnijih informacija o broju i stanju povređenih, kao ni o napadaču.

U izveštaju AP se navodi da je tužilac Džoš Koul na Tviteru potvrdio da je poprište zločina pod kontrolom i da je opasnost prošla, bez drugih detalja, a guverner Viskonsina Toni Evers objavio je sinoć da je potpuno slomljen zbog ovog zločina.

Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)