UMESTO FAJZERA DAVAO FIZIOLOŠKI RASTVOR: Skandal u italijanskoj bolnici, lekar prevario oko 30 pacijenata

Tanjug

22. 04. 2021. u 14:14

POLICIJA u Ankoni istražuje slučaj lekara koji je pacijentima, umesto vakcine "Fajzer" davao obični fiziološki rastvor, piše "Fanpejdz".

УМЕСТО ФАЈЗЕРА ДАВАО ФИЗИОЛОШКИ РАСТВОР: Скандал у италијанској болници, лекар преварио око 30 пацијената

Foto: Depositphotos

Prema do sada dostupnim informacijama lekar je na ovaj način "imunizirao" oko 30 pacijenata, ali nije isključeno da ih je mnogo više.

Istraga je pokrenuta nakon što su neki pacijenti posumnjali u "vakcinaciju" jer je lekar izbegavao da pacijentima kaže kojom vakcinom su imunizovani, niti im je davao potvrdu o vakcinisanju.

Kako se navodi, policija tek treba da utvrdi tačan broj prevarenih kao i motive ovakvog ponašanja, a prema pisanju lista doktor se branio da je tako postupio jer je bio pod pritiskom nekih osoba da ih vakciniše iako nije imao dovoljno doza.

Lekar je raspolagao sa određenom dozom vakcina, ali za sada nije jasno gde su završile prave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi