VILIJAM I KEJT OBJAVILI DIRLJIVU FOTOGRAFIJU: Filip i DŽordž u kočijama - "Pradeda ih je učio da budu nestašni i avanturisti" (FOTO)

Novosti online

12. 04. 2021. u 22:28

VOJVODA i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Ketrin, objavili su dirljivu fotografiju na kojoj su, sada već pokojni, princ Filip sa njihovim sinom pricom Džordžom.

ВИЛИЈАМ И КЕЈТ ОБЈАВИЛИ ДИРЉИВУ ФОТОГРАФИЈУ: Филип и Џорџ у кочијама - Прадеда их је учио да буду несташни и авантуристи (ФОТО)

Foto: EPA

Na fotografiji su Filip i Džordž u kočiji a Vilijam je uz objavu napisao: 

- Životni vek mog dede bio je definisan službom - prema svojoj zemlji i Komonveltu, svojoj ženi i kraljici, i našoj porodici", rekao je vojvoda od Kembridža, a prenosi agencija Rojters.

- Nedostajaće mi moj deda, ali znam da bi želeo da nastavimo dalje sa obavljanjem naše dužnosti - rekao je Vilijam.

- Zauvek ću biti zahvalan što je i moja supruga imala priliku da godinama upoznaje mog dedu i oseti njegovu dobrotu koju joj je pružao. Nikada neću prestati da budem zahvalan na posebnim uspomenama koje će moja deca zauvek imati na svog pradedu koji je kočijama dolazio po njih i prenosio im svoju želju za avanturom i nestašni smisao za humor.

On je dodao i da će on i njegova supruga Kejt nastaviti da ispunjavaju ono što  je on uvek želeo, kao i da će i dalje podržavati kraljicu u godinama koje slede.

Ceremonija kraljevske sahrane, koja će se prenositi po televiziji, biće održana za vojvodu u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindžor, 17. aprila.

Očekuje se da će prisustvovati njegova deca i unuci, a vojvoda od Saseksa je najavio svoj dolazak, dok će njegova supruga Megan ostati u Americi po savetu lekara. 

Biće to prvi put da će se princ Vilijam i princ Hari sastati licem u lice otkako su Hari i njegova supruga dali sporni intervju u kom su izmeđuostalog optužili kraljevsku porodicu za rasizam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!