HIT NA TVITERU Američki glumac "traži" sunarodnike iz Albanije - tviteraši ga uništili komentarima: "Zar oni nisu loši momci"

D.R.Đ.

07. 04. 2021. u 17:45

AMERIČKI glumac albanskog porekla Džim Beluši pozvao je svoje pratioce na „tviteru“ da retvituju njegovu poruku „ukoliko su Albanci“ jer bi, kako je napisao, voleo da se poveže sa još više njegovih braće i sestara Albanaca na toj platformi.

ХИТ НА ТВИТЕРУ Амерички глумац тражи сународнике из Албаније - твитераши га уништили коментарима: Зар они нису лоши момци

Foto: Jutjub/CBS Sunday Morning

Poruku je završio stavljajući sliku zastave Albanije.

Beluši je rođen u Čikagu, kao Džejms Beluši. Njegov otac Adam bio je albanski imigrant iz Kiteze, mesta na jugu Albanije, a majka mu je takođe albanskog porekla.

Njegovu poruku lajkovali su i neki političari iz Prištine. Među komentarima našo se i poziv iz Đakovice da dođe u posetu, jer tamo postoji „Belušijev kafe“, ali i pitanje „Zar nisu Albanci uvek loši momci u filmovima?“.

Glumcu su stigli pozdravi od Albanaca iz mnogih krajeva sveta, mada neki njegovi fanovi nisu u prvi mah razumeli na koga se poziv odnosio.

-Mislila sam da si rekao Albertinci i baš sam bila uzbuđena. Ali, ti ne misliš na Albertu u Kanadi – glasi jedan od komentara.

Drugi je stigao iz američke države Alabame:

-Ja sam Alabamac, nisam imao pojma da si sa juga! Čekaj, ti si tvitnuo Albanci, to mora da je iz zapadne Alabame. Haha.

- Zar nisu Albanci uvek loši momci u filmovima - glasi jedan od komentara.

Beluši je glumio u mnogobrojnim serijama i filmovima, između ostalog u nastavku serijala „Tvin Piks“, humorističkoj seriji „Život prema Džimu“, filmovima „K-9“, rimejku „Gradskog kauboja“... Njegov stariji brat Džon Beluši ostao je upamćen po ulozi u mjuziklu „Braća Bluz“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a