KO SU GOLE DEVOJKE UHAPŠENE U DUBAIJU? Ukrajinski plejboj stoji iza čitave organizacije? (FOTO)

Novosti onlajn

07. 04. 2021. u 15:59 >> 16:02

PETNAESTAK devojaka zajedno sa organizatorom juče je uhapšeno u Dubaiju zbog golotinje.

КО СУ ГОЛЕ ДЕВОЈКЕ УХАПШЕНЕ У ДУБАИЈУ? Украјински плејбој стоји иза читаве организације? (ФОТО)

Foto AP

Naime, one su se ovog vikenda fotografisale na balkonu potpuno nage, a brzo je reagovala policija i tužilaštvo u Emiratima, uhapsilo ih i deportovalo.

Devojke iz Rusije, Ukrajine, Belorusije i Moldavije zajedno sa organizatorom fotografisanja, Aleksejem Kontsovim (33), ruskim biznismenom, sprovedeni su u policijsku stanicu gde su i kažnjeni momentalnom deportacijom u matičnu zemlju.

Kako je objavio britanski "Sun", devojke su se skinule u subotu i pozirale prilikom snimanja za izraelsku internet stranicu koja je jedna verzija američke stranice za odrasle.

Svetski mediji objavili su ovu vest, nazivajući devojke modelima ili manekenima. A ko su zapravo one?

Jedna od devojaka, Ukrajinka iz Kijeva, Marijana Fedčuk priznala je da je bila na fotografiji, kao i brojne druge žene. Njoj ovo nije bio prvi odlazak u Dubai jer na svom Instagram profilu objavljuje i storije i fotografije u kojima piše o Dubaiju.

Prikazala je da gleda snimak devojaka na terasi, a onda je napisala "Čista desetka". Takođe, komentarisala je i ruske i ukrajinske medije koji pišu o njoj. Pozvala je sve koji imaju pitanja da joj postavljaju na njenom OnliFans profilu.

Marijana se predstavlja kao manekenka i model, a na svom Instagram profilu neretko objavljuje fotografije na kojima je potpuno naga.

Isto tako, otkriveno je da je advokatica Jana Grabošćuk (27) takođe privedena sa "grupom sa balkona" zbog pucnjave koja se dogodila. Njena porodica je rekla da je znala da treba da leti u Dubaji, ali da ne znaju zbog čega.

Jana je diplomirana pravnica koja je radila kao konobarica i hostesa, a pre godinu dana počela je da se bavi modelingom.

Sudeći prema strogim zakonima u Emiratima i momentalnoj deportaciji, devojke neće uskoro imati priliku da uživaju u čarima Dubaija.

Ko je čovek koji stoji iza svega?

Ukrajinski plejboj koji ima "slabost prema golišavim ženama" imenovan je kao čovek koji stoji iza celog događaja.

Svetske agencije navode da je "krovni čovek" koji je organizovao putovanje i fotografisanje Vitalij Grečin (41) iz Kijeva. Poseduje američki pasoš i veruje se da je on organizator kompletnog spektakla. Društvenim mrežama se širi fotografija na kojoj on svira klavir dok ga okružuje mnogo nagih devojaka.

On se čak dovodi i u vezu sa bivšim predsednikom Sjedinjenih Američkih Država, Barakom Obamom. Ranije se fotografisao sa njim, pa strani mediji dovode u vezu plejboja iz Ukrajine i Obamu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni