TRAMP JUNIOR O BAJDENU NAKON PUTINOVOG POZIVA: Ceo svet zna da je DŽo prazna ljuštura sa „idiotom“

Novosti online

19. 03. 2021. u 17:36 >> 17:40

DONALD Tramp Mlađi, sin bivšeg američkog predsednika, kritikovao je aktuelnog predsednika SAD DŽoa Bajdena nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin pozvao svog američkog kolegu da učestvuje u javnom dijalogu.

ТРАМП ЈУНИОР О БАЈДЕНУ НАКОН ПУТИНОВОГ ПОЗИВА: Цео свет зна да је Џо празна љуштура са „идиотом“

Foto: EPA/Tviter

Tramp Mlađi je u objavi na Tviteru Bajdena nazvao slabošću Amerike i praznom ljušturom sa teleprompterom (popularno zvanog „idiot“). On je dodao da predsednik SAD čak ni teleprompter ne može da razume kako treba.

"Ceo svet zna da mi nemamo lidera, već samo praznu ljušturu sa telepromterom", napisao je između ostalog Tramp Mlađi.

Vladimir Putin je ranije rekao da je spreman za razgovor sa američkim kolegom u petak ove sedmice ili u predstojeći ponedeljak.

"Želim da pozovem predsednika Bajdena da nastavimo diskusiju, ali pod uslovom da to uradimo uživo, što se kaže, onlajn. Bez ikakvih odlaganja, već iskreno u otvorenoj, direktnoj diskusiji. Čini mi se da bi to bilo zanimljivo i narodima Rusije i SAD, ali i mnogim drugim zemljama“, rekao je ruski lider za televiziju „Rusija 24“.

Izjava je usledila nakon što je američki predsednik DŽo Bajden u intervjuu za Ej-bi-si izjavio da će rusko rukovodstvo morati da „plati cenu“ u vezi sa pokušajima mešanja u američke izbore, koje se pripisuje Moskvi. Osim toga, šef Bele kuće potvrdno je odgovorio na pitanje da li Putina smatra „ubicom“.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)