KLINTONOVA NAPALA BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU: Nakon istorijskog intervjua osula paljbu po Vindzorima

Novosti online

09. 03. 2021. u 16:57

HILARI Klinton optužila je britanske medije zbog "okrutnosti" prema Megan Markl ali i kraljevsku porodicu koja joj nije pružila podršku jer nisu podržali "mladu ženu koja samo želi da živi svoj život".

КЛИНТОНОВА НАПАЛА БРИТАНСКУ КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ: Након историјског интервјуа осула паљбу по Виндзорима

Foto AP

Bivša američka državna sekretarka prokomentarisala je za američke medije intevju koji su princ Hari i Megan dali Opri Vinfri, a koji je emitovan na televiziji CBS.

- Bilo mi je tako drago dok sam ih gledala - rekla je Hilari Klinton, dodajući da je par upoznala ranije kao i da je poznavala Harijevu majku, princezu Dajanu.

Klinton je dodala da je "srceparajuće" gledati ostvarenu Megan koju birokratija koja okružuje kraljevsku porodicu ne prihvata, kao ni britanski mediji.

- I ja sam imala problema sa britanskim tabloidima, kao što je imao svako ko je poznat javnosti, ali njihova okrutnost prema Megan je nečuvena - rekla je Hilari Klinton.

- Činjenica je da nije dobila podršku kraljevske porodice, uz stav: "Hajde samo da se pretvaramo da se ništa nije dogodilo, pa će sve nestati, ona samo treba da spusti glavu", pa, ova mlada žena nije htela da drži glavu dole - kaže Hilari Klinton i dodaje:

- Znate, ovo je 2021. i ona je želela da živi svoj život, želela je da bude potpuno angažovana i imala je puno pravo da se tome nada.

Tokom dvočasovnog intervjua sa Oprom, Hari i Megan su otvorili dušu i ispričali sve o životu i problemima u Britanskoj kraljevini i tvrdili da su bili izolovani od strane raznih struktura i namerno blaćeni u medijima.

Megan je preiznala da je bila opterećena kraljevskim načinom života i da je imala suicidne misli.

Komentarišući ove tvrdnje kraljevskog para, Klinton je rekla: "Mislim da svaka institucija ... mora da napravi više prostora i prihvatanja za mlade ljude, posebno za mlade žene, koje ne treba prisiljavati na kalup koji više nije relevantan, ne samo za njih već i za naše društvo."

Klintonova je završila komentarisanje kraljevskog para hvaleći ih što su se zauzeli za sebe i svoju decu i pozvala kraljevsku porodicu da "bude dinamičnija i naprednija nego što je trenutno“.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega