U OVAJ DETALJ SU SVI GLEDALI: Megan na najlepši način odala počast pokojnoj Dajani (FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 09:34

MEGAN Markl je, tokom intervjua u kojem su ona i princ Hari pričali o kraljevskoj porodici kod Opre Vinfri, odala počast pokojnoj princezi Dajani.

У ОВАЈ ДЕТАЉ СУ СВИ ГЛЕДАЛИ: Меган на најлепши начин одала почаст покојној Дајани (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, ona je je nosila skupocenu narukvicu iz kolekcije nakita tragično stradale princeze.

Kako se navodi, Hari je baš iz te narukvice uzeo dijamante za izradu vereničkog prstena kojim je zaprosio Megan 2017. godine.

Osim Dajanine narukvice nosila je i "Kartierovu" koju joj je poklonio princ Hari.

Inače, nije prvi put da Megan nosi Dajaninu narukvicu, to je uradila i u toku kraljevske turneje 2018.godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

STRANI PLAĆENICI ZA KOMANDAMA UKRAJINSKIH F-16? Rusi uništavaju aerodrome na kojima bi mogli biti bazirani američki lovci (VIDEO)