(UZNEMIRUJUĆE) SNAJPERISTI U LOVU NA OKUPATORE: Pakao rata u Jemenu iz prvog lica, šiitski gerilci terorišu Saudijce (VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2021. u 09:48

JUČE je medijsko krilo jemenskog šiitskog pokreta Ansar Alah (Huti) objavilo video snimak snajperskih napada na saudijske okupatore.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) СНАЈПЕРИСТИ У ЛОВУ НА ОКУПАТОРЕ: Пакао рата у Јемену из првог лица, шиитски герилци тероришу Саудијце (ВИДЕО)

Foto: Depositphotos/Printscreen

Na četvorominutnom snimku se vide snajperisti Huta koji gađaju borce formacija koje podržava Saudijska Arabija. 

Četvorica su nastradala u provinciji Al-Dali u centralnom Jemenu, šest u provinciji Hadža, dvojica u provinciji Džizan i petorica u Nadžranu.

Snajperisti su takođe uništili sisteme za nadzor koje su saudijski okupatori postavili na frontu, kao i četiri mitraljeza koji su montirani na graničnoj liniji sa Nadžranom.

Ova jemenska šiitska formacija naoružava svoje borce raznim lokalno modifikovanim teškim snajperskim puškama, kao i snajperskim puškama zapadne proizvodnje koje su zaplenjene od saudijskih okupatora.

Više informacija o ratu u Siriji i situaciji na Bliskom istoku možete pročitati KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju