JEZIVA SMRT: Kristina silovana i ubijena nakon dočeka Nove godine, u kadi pronađeno njeno telo puno modrica i posekotina

Novosti online

05. 01. 2021. u 16:05

JEDANAEST muškaraca optuženo je za grupno silovanje i ubistvo nakon što je 23-godišnja stjuardesa Kristina Anhelika Dasera pronađena mrtva u kadi u hotelu na Filipinima.

ЈЕЗИВА СМРТ: Кристина силована и убијена након дочека Нове године, у кади пронађено њено тело пуно модрица и посекотина

Foto: Instagram

Kako prenosi “Dejli mejl”, Dasera je prošle nedelje s kolegama doputovala u luksuzni hotel “Siti Garden” u gradu Makatiju kako bi proslavila Novu godinu. Dan posle slavlja, njen kolega Romel Galida probudio se oko 10 sati, video da leži u kadi. Misleći da spava, pokrio ju je ćebetom i vratio se na spavanje.

Kada se Galida nakon nekoliko sati ponovno probudio, video je da je devojka bez svesti i da je poplavela. Pozvao je hitnu pomoć i dao veštačko disanje koleginici, ali ona nije reagovala. Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Makatiju, ali lekari nisu mogli da joj pomognu i konstatovali su smrt.

Istražitelji trenutno čekaju nalaz obdukcije, ali su rekli da su na Daserinim butinama i kolenima pronašli masnice i posekotine. Rekli su i da postoje indicije da je bila žrtva seksualnog nasilja.

Lokalni mediji pišu da je policija optužila za silovanje i ubistvo 11 muškaraca koji su boravili hotelskim sobama koje su bile odmah pored njene. Načelnik policijske uprave grada Makatija Harold Depositar rekao je da su optužbe privremene jer se čekaju nalazi obdukcije.

Tri optužena muškarca već su se predala policiji, a osmoro ih je još na slobodi.

Istraga ovog slučaja još traje.

(Dejli mejl)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije