PROŠLE nedelje, azerbejdžanske oružane snage pokrenule su ofanzivu protiv Snaga odbrane Arcaha (ADA), u pokušaju da zauzmu mesta Hin Tager i Mec Tager u južnom regionu Karabaha.

Komentari (5)

rst

16.12.2020. 20:23

samo kreten se moze predati islamskom borcu, jer oni su kukavice koje se uvek izivljavaju nad zarobljenicima... bolje je poginuti u borbi nego se predati nekulturnim psima. dok sam branio Republiku Srpsku, zadnju bombu sam uvek za pasom cuvao za sebe, da imam u slucaju zarobljavanja da i sebi i njima prekratim zivot jer se meci lako potrose pa ti ne ostane onaj zadnji...

sale

16.12.2020. 21:18

@rst - I ako ti u nekim stvarima dam pravo... Nisi upravu da staviš čistu religiju sa istih onima koji se tako iznašnjavaju, a u skoro ničega se tome ne prilagode Islamu! Primera radi, ti bošnjaci iz zadnjih ratova. Ništa drugo nisu bili kao i hriščanin itd. Pili Alkohol, čak neki su jeli zabranjeno.. menjali su žene... Sve kao puno njih i danas! A BOG je pravedan i tako i traži. Ako je jedan 'musliman' nepravedan prema nemuslimana, njemu če da sudi! A "nemusliman" če da sudi zato što ignoriše (za vreme njegovog života) BOŽJU volju (I put prema njemu..). Najviše zato što su mu preci dali primer.. To je nacionalizam i slično, ali ne volja prema BOGU! Nema Turčin, Bošnjak, Albanac itd pravo da se bori da ratuje u ime Islama, kada mu je cilj nacionalizam! Zato : ne mešajte Islam sa onima koji ga sramote - ili može neko da garantovano kaže da zna ISLAM, zadnjeg proroka i BOŽJU celokupnu knjigu! Zato bi bio miran, jel BOG je pravedan (a onaj ko nije, dobije pravdu = kaznu..)

Gio

16.12.2020. 23:34

Ma o kakvoj religiji pričate, oma je prokretač ratova jer je ljudi pogrešno tumače, a ovi ih na tu foru i odvuku u rat. To je zlo nevidjeno. Skoro svaki rat od kada postoje ratovi su u startu motivisani religijom.. Pogledaš statitstiku, proučiš i shvatiš da je tako. Činjenica nije to nečike mišljenje niti moje. To je tako svidelo se to religioznima ili ne.