IŽIVLJAVANJIMA NEMA KRAJA: Gnusan čin Azera, nemaju milosti prema ratnim zarobljenicima (VIDEO)

Novosti online

16. 12. 2020. u 18:48

PROŠLE nedelje, azerbejdžanske oružane snage pokrenule su ofanzivu protiv Snaga odbrane Arcaha (ADA), u pokušaju da zauzmu mesta Hin Tager i Mec Tager u južnom regionu Karabaha.

ИЖИВЉАВАЊИМА НЕМА КРАЈА: Гнусан чин Азера, немају милости према ратним заробљеницима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Od tada se situacija ne smiruje, pa je čak i danas azerbejdžansko Ministarstvo odbrane objavilo video snimak koji prikazuje njihove snage u jednom od gradova koje su napali na jugu Karabaha prošle nedelje.

Azerbejdžanske oružane snage tada uspele da zauzmu grad Mec Tager nakon pokretanja iznenadne ofanzive protiv jermenskih trupa u južnom delu Karabaha u subotu, 12. decembra.

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak ne kome se vidi čisto iživljavanje azerbejdžanskih vojnika nad petoricom jermenskih vojnika Snaga odbrane Arcaha (ADA).

Pet jermenskih vojnika zadržano je zajedno sa njihovim psima.

Azerima nije bilo dovoljno samo zadržavanje, veći su naterali jermenske vojnike da izgovore "Karabah je Azerbejdžan". 

Neprijateljstva 12. i 13. decembra u južnom Karabahu su prvi sukob između azerbejdžanskih i jermenskih snaga od usvajanja Moskovskog sporazuma 9. novembra.

Da bi sprečili da izbije još sukoba između azerbejdžanskih i jermenskih snaga, ruske mirovne trupe stigle su na to područje i na tačke sukoba.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)