ČELSI U KRUGU PROSTITUCIJE: Šokantna ispovest Daga Benda, koji je vodio sad ugašeni fond Klintonovih

D. Vujičić

06. 12. 2020. u 07:58

Klintonov bivši pomoćnik Dag Bend ispričao je u intervjuu "Veniti feru" da je bivši predsednik Bil Klinton zaista posećivao zloglasno "pedofilsko ostrvo" Džefrija Epstina u januaru 2003. godine i da nije nikako mogao da izbaci Epstina iz Klintonove "orbite" otkako su leteli u Afriku zajedno 2002. Epstinovim privatnim avionom "Lolita ekspres".

ЧЕЛСИ У КРУГУ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Шокантна исповест Дага Бенда, који је водио сад угашени фонд Клинтонових

Venčanje: Bil, Čelsi i "madam" Maksvel / Foto Vinitifer

U "Veniti feru", nekad najbliži saradnik Klintona otkrio je i da su kroz humanitarnu organizaciju bračnog para Klinton do njenog nedavnog gašenja "prošle" 74 milijarde dolara, a da je venčanje njihove ćerke Čelsi plaćeno iz tog fonda.Mlađanu Čelsi okrivio je da je ostala u kontaktu sa Gislejn Maksvel, Epstinovom "madam" (koja je sada u zatvoru), i da je bila deo njihove organizacije koja se bavila podvođenjem maloletnica i njihovom trgovinom zarad uticaja.

U šokantnoj ispovesti za "Veniti fer" Dag Bend tvrdi da je Klinton nastavio da se druži sa Epstinom i uzima njegov novac bez obzira na to što je on 2006. na Floridi suđen za pedofiliju.

- U 2006. Epstin je donirao 25.000 dolara Fondaciji "Klinton" i otprilike u to vreme Klinton je obavio više od dve desetine putovanja Epstinovim avionom, pokazuju dnevnici leta.

U januaru 2003. godine, prema Bendovim rečima, Klinton je prvi put posetio Epstinovo privatno karipsko ostrvo Litl Sent Džejms.

Bend je optužio Čelsi Klinton da je da je imala vezu sa Epstinom i Gislejn Maksvel. Na primer, Čelsi je zvala Maksvelovu na svoje venčanje 2010. godine na imanju "Bruk Astor" u Rejnbeku, u državi Njujork, nakon što se Epstin na Floridi izjasnio krivim za seks sa maloletnicom.

Ovaj nekada najbliži saradnik Klintona je ispričao da je i sam tek 2015. postao svestan stravičnih optužbi protiv Gislejn Maksvel i kako se nada da će "sve žrtve naći pravdu".

Dodao je da je on još 2011. godine naložio zaposlenima u Fondaciji "Bil Klinton" da zabrane Maksvelovoj pristup "svim događajima u 'Klinton vrldu'" i da pokušaju da razdvoje Čelsi i nju.

- Govorio sam svim ada prestanu da uključuju Gislejn u događaje znajući da će se Čelsi i njen otac veoma ljutiti. Otežavali su im to pravdajući se rečima da su njih dve previše bliske - rekao je Bend.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HISTERIJA ZAPADA Lavrov: Insistiranje na porazu Rusije pokazuje njihovu agoniju