PRVI INTERVJU BAJDENA I HARISOVE POSLE IZBORA: On pomenuo ostavku i bolest - evo o čemu se radi (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 12. 2020. u 11:27

NOVOIZABRANI predsednik Džo Bajden ispričao je neobičnu šalu kako će "razviti neku bolest" i rekao da će "podneti ostavku" ako on i izabrana potpredsednica Kamala Haris se ne budu slagali oko "moralnog principa".

ПРВИ ИНТЕРВЈУ БАЈДЕНА И ХАРИСОВЕ ПОСЛЕ ИЗБОРА: Он поменуо оставку и болест - ево о чему се ради (ВИДЕО)

Foto: EPA

Bajden je ovo rekao na Si-En-En na prvom intervjuu otkako su proglašeni pobednicima na predsedničkim izborima 2020. godine.

- Mi imamo zajedničku filozofiju vlade i prema njoj ćemo se baviti pitanjima s kojima se suočavamo - objasnio je bivši potpredsednik.

- Kad se do sada ne slažemo, bilo je to kao kad smo se Barak i ja slagali, privatno će ona reći "Mislim da bi trebalo da uradimo a, b, c i d", a ja ću reći "ovo mi se sviđa a ovo mi se ne sviđa" i u redu je - prenosi Dejli mejl.

- Ali kao što sam rekao Baraku, ako dođem do nečega gde postoji veliko neslaganje koje smo zasnovali na moralnom principu, reći ću da sam bolestan i reći da moram da dam ostavku.

Haris je samo blago klimnula glavom dok je Biden hvalio njen rad u obaveštajnom odboru.

- I opširno smo raspravljali o našim pogledima na spoljnu politiku, unutrašnju politiku i obaveštajne podatke - rekao je.

- Sjajna stvar je što ona ima prošlost u Senatu i obaveštajne podatke o obaveštajnom odboru.

- Ona ima iskustva u Senatu o čitavom nizu stvari koje će biti bitne za ono što moramo učiniti. Ali toliko toga će biti pristiglog i pitanje je ko šta šta uzima - kaže Bajden.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna