DEHUMANIZACIJA i crtanje mete na čelu američkog predsednika Donalda Trampa i njegove porodice, dostigla je vrhunac juče, kada je Kristijana Amanpur sa Si-En-Ena, Trampovo odbijanje da prihvati rezultate izbora uporedila sa Kristalnom noći u nacističkoj Nemačkoj.

Komentari (17)

Tom

14.11.2020. 09:52

Neverovatno da ovaj akrep od novinara se jos javjla u javnosti.Jedino ko bi je angazovao bi bio Gebels.Koliko li je samo zrtava palo zbog ovog idiota zbog sirenja ratnohuskackih lazi ovog stvora I banditske stanice.

Misa

14.11.2020. 10:10

Gospodjo Amanpur Hitler je hteo da pokori citav svet i pokrenuo 2. svetski rat. Tramp nije zapoceo nijedan novi rat (za razliku od prethodnih americkih predsednika) i sveo nezaposlenost na istorijski minimum u poslednjih 50 godina (do pred pocetak korone).

MiR

14.11.2020. 10:16

Ovo je ritualno ubijanje istine! Satanisti su izabrali jucerasnji dan da zadaju zavrsni udarac! Psiholoski rat na najvisem nivou! Izdrzite, pravednici!

Mr Radomir Scepanovic

14.11.2020. 11:03

Који је амерички председник разорио Вијетнам? Који је амерички председник везао Ирачке војнике жицом и живе их затрпао? Који је амерички председник разорио Ирак, Србију, Авфанистан, Либију?

Dragan

14.11.2020. 21:28

Ova osoba koja se, na žalost, zove novinarom je očigledno ljuta na Donalda Trampa što nije započeo nijedan rat za vreme svog predsedničkog mandata, pa nije mogla da pokaže svoj talenat za pljuvanje i dehumanizaciju one zaraćene strane koju SAD ne bi podržale. Na žalost, taj njen "talenat" za pljuvanje i dehumanizaciju smo 90-ih osetili i mi Srbi. Pošto će, na žalost, Bajden biti novi predsednik SAD, biće prilike za nju da pokaže svoj odvratni stil izveštavanja sa ratišta.

Prellee

14.11.2020. 22:09

Uh i ova je trebala imati apartman u Hagu, koliko je samo imala udjela u ratovima na Balkanu.Kristjan tamo a ovamo Aman... sve govore ove dvije rijeci i njene stavove otkrivaju.Dobro se maskirala i kao Trojanski konj se uvukla medju hriscane.Evil woman!?