SERGEJ ŠOJGU PRIMIO RUSKU VAKCINU PROTIV KORONE: Nakon toga otišao da se susretne sa Srbima (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

04. 09. 2020. u 23:31

СЕРГЕЈ ШОЈГУ ПРИМИО РУСКУ ВАКЦИНУ ПРОТИВ КОРОНЕ: Након тога отишао да се сусретне са Србима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

MINISTAR odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu danas je primio vakcinu protiv virusa korona, koju je Rusija odobrila prošlog meseca.

Šojgu je primio vakcinu u zatvorenoj medicinskoj ustanovi u moskovskoj regiji.

Nakon toga Šojgu je prisustvovao sastanku na kom su bili i visoki zvaničnici Ministarstva odbrane Republike Srbije i ministri odbrane država učesnica Zajednice nezavisnih država, država članica Šangajske organizacije za saradnju i Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti. 

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbijeb

Na tom sastanku Šojgu je delegacije obavestio o napredovanju vakcine i novostima oko kliničkih ispitivanja.

- Odgovarajući na pitanje stranih kolega Sergej Šojgu je rekao da je nedavno primio vakcinu protiv virusa korona - navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije.

Prethodno su ruski mediji preneli da je vakcinu primio i gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dzoni

05.09.2020. 08:52

Necu ni Zapadnu a ni Rusku. Sve je to ista vakcina iz jednog centra a naivni veruju da ima razlike ili da je jedna bolja. Kako vakcinisati ceo svet nego na ovu foru da kao vise razlicitih zemalja ima svoju pa ko koga vise voli tj. ne voli tu ce i da primi. I ovo sto su Sojgu, Putinova ceka i jos neki primili neku vakcini ne znaci da je to vakcina koja je namenjena vecinskom stanovnistu. Oni ce uvek primiti drugaciju od ostatka. Zato i tolika potreba da se marketinski prikazuje kako eto oni primaju da bi se lakoverni pomamili.

Deda Cile

08.09.2020. 17:30

@Dzoni - Sve receno, nema dalje. Ali glupave ovce to ne mogu da shvate. Stvarnost od percepcije, i laz od propagande, je IZNAD moci njihovog skromnog intelektualnog rasudjivanja.