NIVO antitela na korona virus porastao je, a onda ostao na istom nivou do četiri meseca kod više od 90 odsto pacijenata na Islandu izlečenih od kovida 19, pokazala je studija objavljena u časopisu Nju Ingland Džornal of Medisin.

Komentari (4)

Sale

03.09.2020. 07:57

@Milena - Vidim ja šta oni kažu al i dalje tvrdim da ne vidim "muke". Kakve to muke? Ili mi nemamo istu definiciju reči muka, ili ga ovi malo preteraše sa tim zastrašivanjem. Mene je pre jedno dve godine za samo jednu zimu 6 put dokačio grip. Razboleo, preležao, nikom ništa. Otkad kratkotrajni imunitet postade muka?

Natasa

04.09.2020. 08:02

@Sale - Kod nas se ne pise dovoljno jasno o komplikacijama kod covida.Skoro 2 meseca od prvih simptoma( povisena t,obostrana upala pluca.....)jos se mucim s povremenim trnjenjem,mucninom,slaboscu,bolom u misicima,plitkim dahom...Temperaturu sam vukla vise od mesec dana...Smatram da sam dobro prosla s obzirom da mnogi s kojima sam lezala u bolnici nisu uspeli da se oporave.Imam 52 godine,nemam neke hronicne bolesti...bojim se ponovnog zarazavanja(kazu da imunitet nije trajan).