KOLAPS OD MIGRANATA NA LAMPEDUZI: Italijani protestuju

Milica Ostojić - Dopisnik iz Rima

31. 08. 2020. u 16:31

SITUACIJA na italijanskom ostrvu Lampeduza je potpuno van kontrole, stanovnici su krenuli da protestvuju jer "žive na sopstvenoj koži invaziju migranata koju toleriše Ministarstvo unutrašnjih poslova" a policija je upotrebila i grube metode protiv onih koji su izražavali nezadovoljstvo.

Lale

31.08.2020. 17:05

Politicari na vlasti uzimaju ogromnu pare za prodaju evropskih država i naroda. A ko su oni!? Svi koji su im omogucili ulaz u bilo koju državu Evrope. Sistematski se radi na genocidu jer se vestacki menja etnička slika stanovništva na jednoj i ili više teritorija.

Drogan

31.08.2020. 20:42

Vratite sve nelegalne migrante,ko nema pasoš,ko nije iz ratnih područja,primiti samo žene decu i starije ljude ovi mladi nazad...najmanje je pravih migranata,to je Isis vojska

Sale

01.09.2020. 10:08

@Drogan - Sa svim se slažem sem sa "primite žene i decu". Ako si primio "žene i decu", sledeći korak je da se te žene i deca po međunardnom zakonu ponovo spoje sa "muževima i očevima" i nismo ništa uradili, nego smo opet otkud smo pošli. Ako nisu iz ratnih područja, a većina sigurno nisu, jedina opcija je sve nazad otkud su došli. Nema tu polovine mera, polovine su nas dovele tu gde smo sad.