Milioni će još umreti pre nego što se završi pandemija KOVIDA 19 - poručio je Bil Gejts, u intervjuu sa glavnom urednicom britanskog "Ekonomista".

Rade

19.08.2020. 20:15

@Novi Sad - Protiv Bil Gejta su zavistni i bolesni. Mnogima je svojim izumima olakšao život.To je skroman čovek.Daje milijarde u humanitarne svrhe. Hvala mu. Bile ne obraćaj pažnju šta budale lupetaju.

Ana

19.08.2020. 21:33

@Rade - Pa baš lepo da programerski stručnjak proizvodi vakcine , u sve se trpa, dzabe mu sve milijarde kad on želi moć, pare njega više ne ispunjavaju. A tebi predlažem da se prijaviš kao dobrovoljac da ispitaju njegovu vakcinu na tebi, kad je toliki dobročinitelj.

markus1975

01.10.2020. 08:05

@Ana - Bill Gates ne proizvodi vakcine, on ih samo finansir. Programi vakcinacije dece u siromašnim zemljama od npr. dečije paralize koje Gatesov fond finansira sprovode se davno isprobanim vakcinama koje smo i mi i naša deca primili još kao bebe. Koliko god vama danas bilo "teško i bedno", Srbija ipak ne spada u te jadne države trećeg sveta kojima neko drugi mora da plati lekove ili vakcine. Mi imamo da jedemo svaki dan, imamo da se obučemo, a to je već privilegija koju bar 2/3 stanovnika ove planete NEMA! Znači svakako nećemo biti deo Gatesovog programa nego ćemo kao država birati i sami platiti dobavljače.

Pesca 1954

19.08.2020. 19:36

Биле, да видимо диплому медицине и диплому специјализације из имунологије, инфектологије и епидемиологије. Још ако имаш и докторат из области медицине!?

Natasa

20.08.2020. 06:02

@Pedja - Pa to je mit da nije vakcinisao decu.Pronalazak vakcine ,kao oblika leka,spasao je toliko zivota i mi danas vise i ne razmisljamo o mnogim smrtonosnim bolestima...Nazalost,nije mogla da spreci da cesto nasedamo na razne teorije zavere a i da olako na svakog zalepimo etiketu.Spadam u one koji jedva cekaju vakcinu i drago mi je da se covek koji moze da svoj novac trosi na licna uzivanja ,opredelio da ga ulaze u humanitarne svrhe donirajuci svetskim zdravstvenim fondovima. Hvala mu sto je spreman da ulozi za bolje svih nas i za buducnost.Mnogo mi ga je zao sto je za svoju humanost dobio samo najcrnje uvrede!To nije pravda!

Savo perosevic

19.08.2020. 21:48

Ovaj covek ocito ima veze sa pojavm virusa corone i vjerovatno je kriv za pojavu istoga i treba ga kazniti zivotom jer parma hoce da kontrolise zivote obicnih smrtnika

Migaš

20.08.2020. 10:32

Bil da je filantrop kao što se pradstavlja, on bi valjda trebao da pohvali Rusiju što su napravili vakcinu a ne da ih napada. To je dokaz da je veliki lažov. Satanin sin!

Andjela

20.08.2020. 22:05

Zar se vi ne bojite Bogaa??? Vjerujete nekom satanisti. Ako Bog oce umrijecemo svi, ako on oce mozemo zivjeti svi, ako on oce moze sad ovog sekudna bit smak svjeta. Samo Bog zna sta ce se desiti niko drugii!!!!!

Viki

23.08.2020. 13:08

Da, to planirate da milioni umru. Cilj globalista je da se smanji stanivnistvo i da se manipulise masama iz jednog centra moci. To je Svetska zdravstvena organizacija.