BIL GEJTS PONOVO ŠOKIRA: Moraćete da primite vakcinu dvaput, starije osobe možda i tri puta (VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2020. u 01:01

БИЛ ГЕЈТС ПОНОВО ШОКИРА: Мораћете да примите вакцину двапут, старије особе можда и три пута (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

TRKA za vakcinom protiv korona virusa i dalje traje, ali po svemu sudeći, jedno vakcinisanje neće biti dovoljno za zaštitu.

Novinarka i voditeljka CBS-a pitala je Bila Gejtsa koliko doza vakcine će nam biti potrebno. NJegov odgovor je iznenadio:

- U ovom trenutku ne čini se da će ijedna od vakcina koje se prave biti dovoljne za zaštitu u jednoj dozi, To je bila nada na samom početku. Možda će nas vakcine koje kasnije budu napravljene pozitivno iznenaditi. Ali za sada, kako stvari stoje, ne. Kada je reč o starijim osobama, one će možda morati da prime i više od dve doze.

Gejts je pre desetak dana apelovao da lekovi za kovid-19 i potencijalna vakcina budu dostupni zemljama i ljudima kojima su najpotrebniji, a ne "onome ko više plati", rekavši da će oslanjanje na tržišne uslove produžiti smrtonosnu pandemiju.

- Ako jednostavno dopustimo da lekovi i vakcina odu onome ko najviše plati, umesto ljudima i mestima gde su najpotrebniji, imaćemo dužu, nepravedniju i smrtonosniju pandemiju - rekao je osnivač Majkrosofta u video poruci objavljenoj tokom virtuelne konferencije na temu korona virusa koju je organizovalo Međunarodno društvo za borbu protiv AIDS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Jozef

23.07.2020. 03:27

Uz dužno poštovanje ovom čoveku, velikom filantropu, koji mislim da zaista ima ono što se zove empatija, ali zašto od njega tražite pitanja u vezi vakcine. Zaista mislim da je Bil Gejts vrlo dobar čovek, ali pitajte one koji su to učili, bar u Americi ih ima!

Mirislava Ocokoljic

08.08.2020. 20:21

@Jozef - Naravno,posto virus mutira ,nekad i velikom brzinom,prva primljena vakcina nece delovsti na novi mutirani ,a sledeca nece delovati na ponovo nivi mutirani. Svakako odlicna metoda da se sto vise novca zaradi na medicinski neobrazivanoj populaciji,a jos uz veliku sumnju kakvog su kvaliteta te vakcine. Ko je Bil Gejtsda namece resavanje zdravstvenog problema kad nije zavrsio ni -M-od medicinskih nauka. A njegova -Svetska Zdravdtvena organizacija od oreko 2000 zaposlenih ima sam o oko 80 lekara

Mico

23.07.2020. 06:30

Nerazumijem kakve uopste veze ima ova osoba sa vakcinama uopste, osim sto je najbogatiji covjek na svijetu. Zasto uopste pistavljati takva pitanja doticnoj spodobi?

Djak

23.07.2020. 13:06

@Mico - Mico...ta veza koju "nerazumijes" se zove novac, moc, kontrola. Samo je ove godine ulozio 250 miliona u farmaceutsku industriju. Toliko o "filantropu" koji uvecava svoje bogatstvo i moc.

Od Harvarda bivsheg

27.07.2020. 16:57

@Mico - Radi za eugenisticku i satanistiicku elitu iznad njega. Iste one koji nam namecu svetske ratove, komunizam, "klimatske promene", migrante, BLM, AI... dakle Rokefelere, Rotshilde i njima slicne.

sun cu

23.07.2020. 07:26

Ovog Mengelea novog doba treba uhapsiti ili likvidirti,cisti ludak a ne oni hapse Asanza koji je doprineo da svet bar malo progleda!!!!!!Gejts lazni dobrotvor sve zna,a ni sami lekari neznaju jos sa cime imaju posla!!!!!

Jelena

23.07.2020. 07:41

Joj nemoj samo ovaj da nas spasava. Pa sam je rekao da bi trebalo smanjiti broj ljudi na planeti da ne trose vazduh. A sad odjednom zabrinut za nas...

sofronije

23.07.2020. 10:05

@Jozef: Oprosti, ali ako nisi bolji od ovog onda ga vodi kuci kad' ti je toliko dobar.Ovo je jedan od modernih zlotovra koji ne krije da se populacija treba smanjiti , a ti ove pises o nekoj njegovoj empatiji.Jedino ako nosis ime po dedi Mengeleu, onda mi je potpuno jasan tvoj stav i podrska ovom zlotvoru.

Pravda

23.07.2020. 12:34

Treba osnovati medjunarodnu komisiju koja ce ispitati odgovornost SZO i njenih investitora u vezi sa kovidom 19. Inace je nepotrebno i stetno objavljivati nebuloze zainteresovanih lica ( trag novca). Ignorisite njihove izjave. Filantrop Bill? Ima mnogo gladne, bolesne i nesrecne dece i u Americi, pa nek` pocne tamo, naprimer.

pera zdera

24.07.2020. 05:41

covek je doktor, cuveni profesor koji je medicinu zavrsio na Harvardu...pa ko bolje zna od njega hahahahaha...... ma na ranu da ga stavis-neprijatelju!

milena

24.07.2020. 08:49

Mora da povrati pare ulozene u farmaceutsku proizvodnju, jer se nije prodalo po planu. Zato i "trabunja", a nije iz struke. Sta on zna o svemu u vezi covida, sem ako nije i to platio da se napravi u laboratoriji!

Pers

27.07.2020. 18:37

Zašto se pravi senzacija oko vakcina. Pa za mnoge druge vakcine neophodna je revakcinacija. Da li je moguće da smo postali toliko primitivni i neupućeni i zastrašeni? Ko hoće nek se vakciniše, ko neće nek se uzda u svoj prirodni imunitet i to je to. Možda će sportska takmičenja, neke profesije i ulaz u neke zemlje biti uslovljen vakcinom, ali i to je OK. I do sada su neke profesije morale da primaju neke vakcine.