Opozicione stranke traže samoizolaciju za Plenkovića

Novosti Online / J. KERBLER

23. 06. 2020. u 15:56

ZAGREB: Od stalnog dopisnika Slike srdačnog susreta Andreja Plenkovića i Novaka Đokovića u Zadru tema dana su Hrvatskoj, pa desetak dana pred izbore opozicione stranke traže da hrvatski premijer mora da ide u samoizolaciju.

Опозиционе странке траже самоизолацију за Пленковића

Foto: Tanjug

Naime, na brojnim fotografijama koje objavljuju mediji vidi se da je Plenković čuvenog tenisera tapšao po ramenu, dok premijer kaže da je susret bio kratak i da su se samo pozdravili. ”Zahvalio sam Đokoviću za organizaciju turnira i promociju hrvatskog turizma”, tvrdi Plenković, koji se odmah testirao i pokazalo se da je negativan.

To je već drugo testiranje hrvatskog premijera u poslednje vreme, a sada političari iz opozicijskih stranaka smatraju da ima drugačiji tretman od ostalih građana. ”Da je ovako snimljken neko drugi morao bi uj samoizolaciju”, tvrde iz SDP-a.

Sam Plenković kaže da ne dolazi u obzir odgoda izbora u Hrvatskoj i da su zahtevi za samoizoloacijom premijera potez kojim bi se želelo sprečiti predizborno suočavanje glavnih kandidata za sastavljanje buduće vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju