ITALIJANSKI MEDIJI O UBISTVU NAŠE MALE DANKE: Od jutros razni mediji, tv kanali, agencije, emituju vest o strašnom kraju devojčice u Srbiji

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

04. 04. 2024. u 14:41

DANAŠNjI televizijski, agencijski izveštaji, počeci emisija, nisu propustili da ispričaju strašnu hroniku o zastrašujućem načinu ubistva male Danke, a emisija „Dobra prilika“ je doslovno započela pričom o krvavom zločinu nad našom devojčicom opisujući detalje žrtve saobraćajne nesreće, brutalnog ubistva i potom skrivanja leša.

ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИЈИ О УБИСТВУ НАШЕ МАЛЕ ДАНКЕ: Од јутрос разни медији, тв канали, агенције, емитују вест о страшном крају девојчице у Србији

Foto: Društvene mreže

Uhapšena su dvojica osumnjičenih za krvavo ubistvo, sa nizom detalja koji podgrevaju sumnju o toku tog krvavog pira i opisom detalja kako se sve događalo, kako je bačena možda na deponiju.

I italijanski RAI u emisiji „Ko je to video“, se potom uključio sa pričom u traganje za Dankom, nakon što je Interpol objavio vest o nestanku devojčice. Potraga se tako proširila na sve evropske zemlje pa i na Italiju, ta emisija se bavila ovim slučajem u trenutku kada se mislilo da se ulazi u trag nestaloj devojčici, a sada je stigla užasavajuća istina o Dankinom kraju.

Izveštaji naglašavaju da je u toku traganje za telom ubijene Danke bačene možda na deponiju, podvlači se užas koji žive roditelji i familija, a RAI izražava saučeše svima pogođenim ovim užasavajućm zločinom.

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave