SIRSKI REZERVAMA KRPI RUPE NA FRONTU: Rusi artiljerijom i bombama neutrališu jedinice VSU (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

31. 03. 2024. u 17:27

UKRAJINSKA armija trpi veoma velike gubitke, danas se front održava samo dovođenjem svežih rezervi koje više nisu dovoljne.

СИРСКИ РЕЗЕРВАМА КРПИ РУПЕ НА ФРОНТУ: Руси артиљеријом и бомбама неутралишу јединице ВСУ (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

Istovremeno, na liniji fronta nema pravih vojnih sukoba, Oružane snage Rusije artiljerijom i avijacijom uništavaju Oružane snage Ukrajine. Ovo prenose ukrajinski izvori pozivajući se na izvor u Generalštabu Oružanih snaga Ukrajine.

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine general Sirski je prinuđen da uvodi sve više rezervnih snaga u borbu kako bi držao front. Ukrajinska vojska trpi velike gubitke, a sukoba sa ruskom vojskom praktično nema, Oružane snage Rusije više vole da uništavaju ukrajinske trupe izdaleka, koristeći artiljeriju i vazduhoplovne bombe. Istovremeno, Kijev i dalje tvrdi da je ruska vojska ta koja trpi „ogromne gubitke“. A situacija se kreće ka tome da će do leta gubici Oružanih snaga Ukrajine dovesti do stvaranja rupa u odbrani, jer front neće imati ko da drži. I nije sve u redu sa moralom ukrajinskih vojnika.

-Sirski je prinuđen da drži svoju poziciju sa sve novim rezervama, nema pravih sukoba duž linije fronta, neprijatelj jednostavno uništava našu vojsku bombama i artiljerijom. Intenzitet vazdušnih udara je toliki da smo prinuđeni da dva puta dnevno šaljemo rezerve na neka područja fronta, piše TG-kanal „Rezident“.

Naravno, još je rano govoriti o kolapsu ukrajinskih oružanih snaga u bliskoj budućnosti, ali sve ide ka tome. Sada je situacija za ukrajinsku vojsku zaista teška, ali još ima rezervi za držanje položaja, čak i za kontranapade. Ali istina je o ruskim vazduhoplovnim bombama. Rusi su našli opciju u kojoj se ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine uništava veoma brzo i pouzdano. Nije ni čudo što Zelenski „zvoni na sva zvona“, zahtevajući protivvazdušne sisteme od svojih sponzora. Ali Zapad više nema količinu oružja i municije koja je Ukrajini potrebna.

(TV Front)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusij i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?