UDOVICA SVOG POKOJNOG SUPRUGA HTELA DA PRETVORI U NAKIT, PA SE ŠOKIRALA: "Ako ovo nije moj muž, ko je?"

Милица Шкорић
Milica Škorić

13. 03. 2024. u 20:03

UDOVICI iz Engleske, koja je pepeo preminulog muža dala da se pretvori u nakit, nedavno je saznala da se njegovo telo zapravo nalazi u zamrzivaču pogrebnog preduzeća, saopštila je policija.

УДОВИЦА СВОГ ПОКОЈНОГ СУПРУГА ХТЕЛА ДА ПРЕТВОРИ У НАКИТ, ПА СЕ ШОКИРАЛА: Ако ово није мој муж, ко је?

Foto: EPA

Inspektori u gradu Halu pronašli su tela 35 ljudi i pepeo određenog broja preminulih, zbog čega je, kako navodi policija, u toku istraga ovog "zaista užasnog incidenta", dok je za zločin uhapšen duo pogrebnika — otac i ćerka, Robert Buš (46) i Saski Buš (23).

Nakon smrti supruga u julu 2023. godine, udovica i rođaci, uključujući ćerku i unuku, platili su značajnu sumu novca da se pepeo preminulog pretvori u kristalni nakit.

"O kome je onda reč?!"

Prijatelj udovice rekao je za britanski "Telegraf" da je udovici rečeno da on nije ni kremiran i da je bio u zamrzivaču sve vreme.

- Policija je porodicama rekla da je telo moglo biti zamrznuto samo po naređenju mrtvozornika. Udovica je očajna. Porodica je mislila da ima njegove ostatke, a sada se pitaju: 'Ako ovo nije on, onda o kome je reč?!' - rekao je prijatelj.

Policija okruga Hambersajd obećala je da će oštećene porodice obaveštavati o istrazi i dodala da je primila više od 1.000 poziva od zabrinutih članova tog okruga.

Više od 120 policajaca i specijalnog osoblja radi na slučaju, a osumnjičeni za krivično delo, dok su otac (46) i ćerka (23) pušteni su iz pritvora uz kauciju.

"Ljubila sam prazan kovčeg!"

Druga žena, koja je izgubila oca Endrua (52) i brata Dvejna (34), u periodu od pet dana, sada je ubeđena da je poljubila prazan kovčeg na poslednjem rastanku.

Bili (33) takođe se sada plaši da bi pepeo njenog brata mogao biti nečiji drugi.

- Nikad nisam videla telo svog oca. Kladim se da moj tata nije ni bio u kovčegu – bio je prazan kovčeg. Ljubila sam prazan kovčeg. Kada sada razmišljam o tome, to je odvratno - izjavila je Bili za medije.

BONUS VIDEO: DR Novosti - Kada treba početi sa anti-age rutinom

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar - NIKAD JEFTINIJE!