ORBAN IMA SVOG FAVORITA: Politikolog sve objasnio - Mađarski lider preneo Trampu Putinovu poruku?

Novosti online

12. 03. 2024. u 00:40

POLITIKOLOG Vadim Mingalev je u razgovoru za Izvestija objasnio zašto se mađarski premijer Viktor Orban založio za povratak Donalda Trampa na mesto predsednika SAD.

ОРБАН ИМА СВОГ ФАВОРИТА: Политиколог све објаснио - Мађарски лидер пренео Трампу Путинову поруку?

Foto: Profimedia

On je napomenuo da je prvi razlog nezadovoljstvo stanovništva SAD aktuelnom politikom administracije Džoa Bajdena. Prema ekspertu, Tramp će biti korisniji za zemlju, jer će konačno moći da rešava unutrašnje probleme, umesto da redovno sponzoriše sukobe u drugim državama.

Mingalev je podsetio da Orban blisko sarađuje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. I obojica odlično razumeju da će vojna konfrontacija zapadnih zemalja i Ruske Federacije dovesti do trećeg svetskog rata. Politikolog je rekao da je upravo to ideja koju je Viktor Orban preneo Trampu.

A bivši američki predsednik shvata da će odnosi sa Rusijom, izgrađeni na miran način, koristiti Sjedinjenim Državama, barem sa ekonomske tačke gledišta.

Politikolog je naglasio da se u Sjedinjenim Državama sada nakupio ogroman broj problema. A razlog za to je globalistička politika aktuelnog lidera zemlje Džoa Bajdena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)