MILENI BIVŠI MUŽ ZADAO 41 UBOD NOŽEM: Stravičan zločin ledi krv u žilama, mladu majku napao sa leđa, dete im raste bez roditelja

Novosti online

05. 10. 2023. u 23:03

SUD u Marburgu osudio je u četvrtak Givamija G. (35) na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva bivše supruge Milene.

МИЛЕНИ БИВШИ МУЖ ЗАДАО 41 УБОД НОЖЕМ: Стравичан злочин леди крв у жилама, младу мајку напао са леђа, дете им расте без родитеља

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Zločin se dogodio u oktobru 2022. godine kad je Givami, državljanin Azerbejdžana, usmrtio bivšu ženu, koja je imala 28 godina, zadavši joj 41 ubod nožem. Givami tokom suđenja nije puno govorio, a na izricanju presude se izvinio porodici ubijene žene.

Posebno je za presudu bio važan hladnokrvan pristup tokom zločina, veliki broj uboda nožem, ali i njihov raspored koji upućuje na to da je napad planiran s namerom ubistva. Presudna je bila i činjenica da je Milena izbodena s leđa.

Milena i Givami bili su u braku od leta 2021. Imaju sina koji danas ima tri godine. Žena se početkom 2022. godine rastala se od supruga i to je bio početak horora.

Givami je Milenu, koja je inače studirala pravo, neprestano proganjao. Slao joj je poruke i nije mogao da podnese da Milena nađe drugog muškarca.

- Milena je bila prestravljena - rekla je njena prijateljica Ana (32).

Devojka je ubijena usred noći 30. oktobra 2022. godine nakon višemesečnog psihičkog terora. Izašla je sa prijateljicama u noćni klub kad se iznenada pojavio Givami i zamolio je da razgovaraju.

- Platićeš za svoje reči i postupke - navodno joj je rekao Givami.

Zatim je otišao iz diskoteke.

Kad je Milena oko 3 sata ujutru stigla kući i htela da otvori ulazna vrata stambene zgrade, prema tvrdnjama tužilaštva, Givami joj je sa leđa zadao 41 ubod kuhinjskim nožem čija je oštrica bila duga 19 centimetara.

Mlada majka preminula je na mestu napada.

Tužilaštvo u Nemačkoj tvrdilo je da je Givami ubio Milenu kako bi joj se osvetio i kako bi je sprečio da pronađe drugog muškarca.

(Kurir.rs/Feniks magazin)

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave