RUKOVODTSVO zapadnih zemalja gura Rusiju u treći svetski rat, ocenio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev i poručio da bi fabrike koje proizvode rakete "taurus" u Nemačkoj mogle da postanu legitimna meta za rusku vojsku.

Komentari (5)

Ene Sad

01.10.2023. 15:52

Rat je već u toku ali se, za sada, jedino puca u Ukrajini. Neće, na žalost, tako ostati. Preliće se i još negde i tek tada će se videti ko je rešen da ide do kraja. Neki će, kao i uvek, promeniti strane, rizikujući sopstvenu propast. Sve je ovo već vidjeno i ranije, ali, narod uvek misli.... Na nas neće....

Prellee

01.10.2023. 16:27

NATO je ovaj sukob i napravio, zeli pokazati misice kao kad su napali Srbiju, njih 17 na slobodarsku Srbiju.Oni nisu odbrambena militaristicka organizacija, to je fasisticka organizacija koja zeli pokoriti svijet.Nadam se da ce Rusija slomoti tu organizaciju jer nije pretnja za druge, brani svoju teritoriju a NATO osvaja teritoriju i zadnja je Ukraina na tom putu.Dobice lekciju i NATO jer je otisao predaleko a Ukrainski narod sa svojoim nacistickim liderstvom se mora sam obracunati. Kontejner Zelenskog ceka i njegove bloody jarane.

Kole

01.10.2023. 17:19

Zapadni predatori su u ratu niskog intenziteta protiv Rusije sa ciljem da je iscrpe i olaksaju uspostavljanje kontrole nad njom i tako opkole sledecu zrtvu Kinu koja ce tada biti u obrucu, u mnogo tezoj situaciji nego Rusija sada. Kad zavrse sa Rusijom i Kinom na snagu stupa novi masonsko satanisticki svetski poredak koji podrzaumeva totalnu kontrolu svakog aspekta zivota svakog coveka na planeti zemlji uz pomoc digitalnih tehnologija. Nazalos pre svega Rusija a i Kina treba da budu spremne na najgori svenario kao i svi mi.