SUDAR TRI VOZILA: Poginulo pet osoba na licu mesta, ima i povređenih

Tanjug

04. 09. 2023. u 22:22

PET osoba je poginulo, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila severoistočno od Atlante, u američkoj saveznoj državi Džordžiji, saopštile su vlasti.

СУДАР ТРИ ВОЗИЛА: Погинуло пет особа на лицу места, има и повређених

Foto: Profimedia/Ilustracija

Sudar tri vozila dogodio se rano jutros na rampi ka južnim trakama auto-puta Interstate 85 u oblasti Duluta, saopštila je policija okruga Gvinet.

Jedno vozilo je preletelo zid uzdignute rampe i palo na saobraćajne trake, saopštila je policija.

Pet osoba je poginulo na licu mesta, a troje je prebačeno u lokalne bolnice, prenosi Asošiejted pres.

Sudar je doveo do dugotrajnih zatvaranja puteva u toj oblasti, ali su oni ponovo otvoreni do sredine dana, saopštila je policija.

Policija još nije identifikovala poginule ili povređene, niti je objavila druge informacije o nesreći.

I-85 je glavna saobraćajnica koja povezuje Atlantu sa Šarlotom u Severnoj Karolini. Nesreća se dogodila oko 37 kilometara severoistočno od centra Atlante.

BONUS VIDEO: SVETSKO TAKMIČENjE KUVARA: Na meniju testisi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!