NEMAC UHAPŠEN U FRANCUSKOJ: Držao suprugu 12 godina u zatočeništvu

Tanjug

08. 08. 2023. u 00:10

MUŠKARAC iz Nemačke uhapšen je nakon što je njegova žena pronađena posle 12 godina zatočeništva u njihovom stanu u mestu Forbah, na istoku Francuske, nedaleko od nemačke granice.

НЕМАЦ УХАПШЕН У ФРАНЦУСКОЈ: Држао супругу 12 година у заточеништву

Ilustracija Shutterstock

Ona je pronađena u spavaćoj sobi zatvorenoj metalnom žicom, potpuno gola i obrijane glave, rekao je izvor iz francuske policije, prenosi Bi-Bi-Si.

Pedesetpetogodišnji muškarac je u pritvoru u Mecu na istoku Francuske, a sumnjiči se za niz krivičnih dela - otmicu, teško silovanje i mučenje.

Veruje se da je žena, 53-godišnja Nemica, nekako pronašla telefon i pozvala policiju u Nemačkoj, koja je alarmirala francuske kolege, kaže izvor iz policije.

Hitno je prebačena u bolnicu sa prelomima obe noge i prstiju, a policija veruje da je bila mučena.

Meštani Forbaha izjavili su za nemački Bild da im je osumnjičeni rekao da njegova supruga ima rak i da je zbog toga „vrištala od bola".

U izveštajima francuskih medija navodi se da je policija u stanu pronašla i dnevnik.

Uhapšeni muškarac je u njemu navodno beležio sve postupke, uključujući i vreme kada je ženi davao hranu.

BONUS VIDEO - STIGLO POJAČANjE ZA RUSKU MORNARICU: Najbolji sistem protivvazdušne odbrane kratkog dometa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!